Om webforlaget.dk

Webhotel:

Hvilket webhotel skal man vælge?

webforlaget.dk

Det er altid en god ide at søge rådgivning når man opererer i et felt udenfor egne kærne-kompetencer. Kunsten er at få mest muligt ud af sit budget, og som mindre virksomhed kommer man let til at betale rigtig meget – for meget lidt.

Det første du bør gøre er at kortlægge dit behov, det basale behov og de optionelle behov og sidst det fremtidige behov. Det er vigtigt at have gjort sig nogle tanker om hvad man vil, før man kikker udad mod det store udbud af løsninger.

Mange gange kan behovet dækkes med en enkel og prisbillig løsning. Der findes nemlig mange veletablerede og brugervenlige cms-systemer som kan klare det meste.


Kombiner dette med et fornuftigt webhotel, så har du en stabil og prisbillig løsning hvis omkostninger primært ligger i opstarten, efterfølgende er det småbeløb det koster at vedligeholde sitet.

Markedet for webhoteller er i konstant bevægelse og hos webforlaget.dk kan vi tilbyde vore egne skræddersyede webhoteller, og er dermed en ‘full-service’ partner for mindre virksomheder og Håndværksmestre.

Vi tilbyder også:

Webforlaget.dk
cPanel kontrolpanel

Rådgivning i forbindelse med internet-anvendelse for mindre håndværks- og handels-virksomheder.

Design af hjemmesider for jeres virksomhed og mission, uden grafisk ‘støj’ der distraherer brugerne.

Vores kendskab til Internettets funktionalitet og muligheder imødegår de individuelle behov med skræddersyede løsninger.

Vi afdækker jeres reelle behov og finder en løsning som matcher, med brugervenlig administration og vedligehold af dit indhold.

Projekterne udvikles primært i WordPress, Joomla, Prestashop og WooCommerce.

Web-forlagets mantra er: Tilgængelighed og Enkelthed.

Bland andre hoster vi: