Webhosting – hvordan det ?

Webhosting – hvilket webhotel skal man vælge?

Det er altid en god ide at søge rådgivning når man opererer i et felt udenfor ens kærneområde, kunsten er at få mest muligt ud af sit budget. Som mindre virksomhed kommer man let til at betale meget – for en ganske lille service. Mange gange kan behovet dækkes af en enkel og prisbillig løsning, der findes nemlig mange veletablerede og brugervenlige CMS-systemer. Kombiner dette med et fornuftigt webhotel så har du en stabil og prisbillig løsning hvis omkostninger primært ligger i opstartsåret, efterfølgende er det småbeløb det koster at vedligeholde sitet.

Det første du bør gøre er at kortlægge dit behov, det basale behov og de optionelle behov og de fremtidige behov. Det er vigtigt at have gjort sig nogle tanker om hvad man vil, før man kikker i udad mod det store udbud af løsninger der tilbydes.

Billigt webhotel eller pro webhotel?

De billigste webhoteller koster under 10 kr. per måned mens de professionelle starter omkring 100 kr. per måned, men hvad er egentlig forskellen på de billige og de noget dyrere professionelle webhoteller?

Forskellen ligger til dels i de ressourcer webhotellet har tilgængelig, hvilket vil sige at der typisk er mere plads, højere trafikgrænse og mulighed for at hoste flere domæner på samme webhotel. De professionelle webhoteller har også højere ydelse, hvilket vil sige at de kan håndtere flere besøgende, og at en hjemmeside alt andet lige kan vises hurtigere.

Domæneregistrering

Stort set alle udbydere af webhoteller tilbyder domæneregistrering, og der findes virksomheder, der har specialiseret sig i domæneregistrering og som kan hjælpe dig med at registrere domæner i alle lande, det er dog noget dyrere end hvis du bare skal have et .dk eller .com domæne.

Hvis du gerne vil tjekke om et .dk domæne ledigt uden om en domæneregistrator, kan du gøre det direkte ved DK Hostmaster, som er den organisation der håndtere alle de danske domæner.

Vore Webhoteller

Markedet for webhosting er i konstant bevægelse, og hos webforlaget.dk kan vi nu tilbyde vore egen standard-løsning, samt skrædersyede webhoteller, og er dermed er vi blevet en ‘full-service’ partner for mindre virksomheder og håndværksmestre.

Lukket for kommentarer.